Appartementen

De zes nieuwe en modern ingerichte appartementen zijn voorzien van een luxe keuken met oven, koelkast, vriezer, inductie kookplaat, vaatwasser, koffiezetapparaat en een waterkoker. Verder heeft elk appartement airconditioning, hordeuren/ ramen en twee smart tv's. Het linnen en handdoekenpakket is tijdens het verblijf inclusief. Let op: huisdieren zijn helaas NIET toegestaan.

 

Je zult goed slapen want in in elke master bedroom staat een heerlijk bed van het merk Dorelan, wat staat voor een hoogwaardige kwaliteit en slaapcomfort.

 

Op de begane grond bevinden zich drie appartementen waarvan twee met panoramisch uitzicht op zee en één met tuinzicht. Alle appartementen hebben een privé zitje. Op de eerste verdieping bevinden zich drie appartementen met uitzicht op zee. Twee appartementen hebben een balkon van zeven meter met een panoramisch uitzicht op zee. Het derde appartement heeft een dakterras met uitzicht op de berg Monte Conero.

 

Er zijn ruim voldoende ligbedden aanwezig bij het zwembad. Tegen een kleine vergoeding kan men gebruik maken van de wasmachine. Er is een gemeenschappelijke ruimte waar spelletjes, boeken en een grote TV aanwezig is.

 

 

Appartement Passerina

Klik hier voor meer informatie

Appartement Verdicchio

Klik hier voor meer informatie

Appartement Pecorino

Klik hier voor meer informatie

Appartement Sangiovese

Klik hier voor meer informatie

Appartement Rosso Conero

Klik hier voor meer informatie

Appartement Rosso Piceno

Klik hier voor meer informatie

Appartement Passerina

Dit ruime appartement van 36 vierkante meter is gelegen op de begane grond en heeft een eigen terras met een panoramisch uitzicht over de Adriatische Zee. In de slaapkamer staat een Kingsize bed. In de woonkamer staat een slaapbank die omgebouwd kan worden tot twee volwaardige slaapplaatsen (twee losse matrassen van 80 x 200 cm). De ruime badkamer heeft een regen- en handdouche.

 

 

 

 

Appartement Verdicchio

Dit appartement van 30 vierkante meter is gelegen op de begane grond met volledig uitzicht op zee. In de slaapkamer staat een bed van 160 x 190 cm. Er is ook een slaapbankje aanwezig geschikt voor één persoon. De ruime badkamer heeft een regen en handdouche.

 

 

Appartement Pecorino

Dit appartement is 39 vierkante meter en is gelegen op de begane grond met uitzicht op de tuin en het zwembad. In de slaapkamer staat een kingsize bed. In de woonkamer staat een comfortabel stapelbed van het merk Dorelan. De badkamer heeft een regen en handdouche.

 

 

Appartement Sangiovese

Dit ruime appartement van 51 vierkante meter is gelegen op de eerste verdieping. Het heeft een ruim balkon van zeven meter breed met een fantastisch panoramisch uitzicht op zee. Het heeft een ruime slaapkamer met een kingsize bed. In de woonkamer staat een slaapbank die omgebouwd kan worden tot twee volwaardige slaapplaatsen (twee losse matrassen van 80 x 200 cm). De badkamer heeft een regen en handdouche.

 

 

Appartement Rosso Conero

Dit appartement van 46 vierkante meter is gelegen op de eerste verdieping en heeft een ruim dakterras met uitzicht op de berg Monte Conero. De ruime slaapkamer met een Kingsize bed heeft uitzicht op zee. In de woonkamer staat een slaapbank die omgebouwd kan worden tot twee volwaardige slaapplaatsen (twee losse matrassen van 80 x 200 cm). De ruime badkamer heeft een regen en handdouche.

 

 

Appartement Rosso Piceno

Dit ruime appartement van 68 vierkante meter is gelegen op de eerste verdieping. Vanuit de woonkamer heb je een panoramisch uitzicht op zee. Via de grote schuifpui kom je op een ruim balkon van zeven meter breed. Het appartement heeft een ruime slaapkamer waarin een Kingsize bed staat. In de woonkamer staat een slaapbank die omgebouwd kan worden tot twee volwaardige slaapplaatsen (twee losse matrassen van 80 x 200 cm). De badkamer heeft een regen en handdouche.